#ШколаПроєктів: За порадою як обрати професію, щоб вона стала покликанням, учні 8-Г класу завітали в храм св.Йосафата на зустріч з отцем Романом Сковроном.



#ШколаПроєктів За порадою як обрати професію, щоб вона стала покликанням, учні 8-Г класу (класний керівник Гаган Н.І.) завітали в храм св.Йосафата на зустріч з отцем Романом Сковроном ( Roman Skowron ). Учні дізналися про особливості покликання духівника. Отець Роман рекомендує учням зупинитися.... і в тиші Господньої благодаті почути себе,...почути голос Бога,....який підкаже, у якій професії потрібно шукати себе, щоб вона стала покликання. Святий Йоан Боско сказав:"Коли син залишає своїх батьків , оскільки слухається свого покликання,-Ісус Христос займає його місце в родині".Отримавши відповідь на запитання, досягнувши умиротворення та духовно збагатившись, учні завершили зустріч молитвою , отримали благословення. Отче Романе,щиро вдячні Вам за мудрі поради, настанови та повчання. Божої опіки кожному воїну,хто стоїть на захисті нашої країни.


Останнє опубліковане

01.05.2024
Щиро вітаємо переможців обласного етапу Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості "Квітка буття"

Щиро вітаємо переможців обласного етапу Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості "Квітка буття": - Сокіл Марту, ученицю 4-В класу, учитель Костельна О.С. - Каламай Аліну, ученицю 4-Г класу, учитель Єдинак О.І.

01.05.2024
Фестиваль "Великодні візерунки"

Вже традиційно Гімназія #12 Червоноградської ТГ доєдналася до міського фестивалю "Великодні візерунки", що цьогоріч проходив під гаслом " Де правда - там Бог, де Бог - там перемога!". Великодню композицію підготували учні та вчителі образотворчого мистецтва та технологій.

01.05.2024
Зустріч з провідним юристом, адвокатом А.О. Брух.

З учнями 8-А класу було організовано зустріч з провідним юристом, адвокатом А.О. Брух. Юрист розповів присутнім про права дітей, при цьому він підкреслив, що молодим людям і всім громадянам необхідно знати про свої права, захищати їх, але при цьому необхідно пам’ятати про свої обов’язки та відповідальність за правопорушення. Під час зустрічі діти активно відповідали на запитання юриста та з цікавістю розпитували про актуальні проблеми з правової освіти сучасної молоді.

29.04.2024
Щиро дякуємо всім учням, батькам та вчителям за активну участь в акції "Корок життя".

Щиро дякуємо всім учням, батькам та вчителям за активну участь в акції "Корок життя". Цю благодійну ініціативу започаткував фонд " Сестри Даліли", який опікується людьми з легеневою гіпертензією. За два місяці нам вдалося зібрати чотири мішки пластмкових корків, які вже було передано благодійному фонду.